Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni tepsi görmek

Rüyada yeni tepsi görmek

Rüyada yeni tepsi görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, markasını duyuracağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, spora başlayacağına, güzel günlerin sona ereceğine, elindekileri de kaptıracağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yeni tepsi gördüyseniz:

  • Bir plan, anlaşma ya da düzenleme karışık bir hal alabilir.

Rüyada yeni tepsi almak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, kötü günlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yeni tepsi görmek kişinin yüzünün güleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepsiyle yemek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına yorulur.

Rüyada çinko tepsi görmek kişinin iyi hale geleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepsi sini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına alamet eder.

Rüyada tepside ekmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada tepsi fırlatmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden tepsi almak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments