Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir kıyafet giymek

Rüyada yeni bir kıyafet giymek

Rüyada yeni bir kıyafet giymek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, zor zamanların biteceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına delalettir.

Rüyada yeni bir kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Dekorasyon, taşınma ya da çevreyi güzelleştirme eğilimi size iyi gelse de, cüzdanı zorlayabilir.

Rüyada yeni bir kıyafet giymek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada yeni kıyafet satın almak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni kıyafet bakmak hastalıklarının biteceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni kıyafetler aldığını görmek özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada yeni kıyafet almak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Rüyada yeni alınmış kıyafet görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, her şeyin gönlünce olacağına delalettir.

Rüyada yeni kıyafet denemek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni kıyafetler bakmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments