Rüyada bahçede su görmek

Rüyada bahçede su görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, atılan adımların zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada bahçede su gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle maddi sorumluluklar veya maddi başlıklı konularda daha dürüst olunması gerektiğine dair sohbetleriniz artabilir.

Rüyada bahçeden su çıktığını görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet eder.

Rüyada bahçe su görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, onların başarıları ile övüneceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, engel teşkil edeceğine alamet eder.

Rüyada bahçe sulayan birini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin bahçesinde su görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada bahçede su görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işaret eder.

Rüyada su dolu bahçe görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Rüyada sulanmış bahçe görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top