Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni işyeri görmek

Rüyada yeni işyeri görmek

Rüyada yeni işyeri görmek aşının da çoğalacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, pişman olacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, işlerinin düzeleceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalettir.

Rüyada yeni işyeri gördüyseniz:

  • İşvereniniz veya resmi daireler ya da eğitmenlerinizle olan ilişkilerinizde olumlu gelişmeler olacaktır, akşama doğru genel bir mutluluk havasında olacaksınız.

Rüyada yeni bir işyeri açmak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni işe başlamak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir işe girdiğini görmek fırsatların elden kaçacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni iş bulduğunu görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bi işe başlamak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir iş yeri görmek başı sıkışanın derdine çare bulacağına, çabalarının boşa çıkacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni iş teklifi almak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, geçim derdinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir iş almak hayır ve bereketin artmasına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments