Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir iş almak

Rüyada yeni bir iş almak

Rüyada yeni bir iş almak işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sıkıntısından kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Rüyada yeni bir iş almak gördüyseniz:

  • Fazla detaycı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada yeni iş almak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Rüyada yeni iş teklifi almak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni işyerine taşınmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hem yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir iş almak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni iş kurmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, akıl vereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, zorluklarının biteceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir işe girdiğini görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni iş açmak hayallerindeki eve sahip olacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments