Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni iş teklifi almak

Rüyada yeni iş teklifi almak

Rüyada yeni iş teklifi almak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni iş teklifi almak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada yeni iş teklifi almak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına inanılır.

Rüyada yeni bir iş teklifi almak kısa sürede evlat sahibi olacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birinden iş teklifi almak her türlü konforsa sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine tabir olunur.

Rüyada iş teklif almak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski patrondan iş teklifi almak rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, işlerin büyüyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden iş teklifi almak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, kendisini ailesine vereceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski işyerinden teklif almak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments