Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir iş yeri görmek

Rüyada yeni bir iş yeri görmek

Rüyada yeni bir iş yeri görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yanlış işler yapacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, ün sahibi birisi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir iş yeri gördüyseniz:

  • Hatasız yaşama becerinizi veya mükemmelliğinizi test etmek isteyebilirler.

Rüyada yeni bir iş yeri görmek aklına giren şeytana uyacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok iyi işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir işe girmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, ağzının tadının bozulacağına delalettir.

Rüyada yeni bir işe başlayacağını görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada yeni iş bulduğunu görmek insanlara küsüleceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çalıştığına değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir iş teklifi almak dertlerin yükünden kurtulacağına, sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada yeni işe girdiğini görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir iş almak gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalettir.

Rüyada yeni işyerini görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments