Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni iş bulmak

Rüyada yeni iş bulmak

Rüyada yeni iş bulmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sıkıntılarını atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni iş bulmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlardan veya bir süredir kaçtığınız problemlerden kaçmak zor olabilir.

Rüyada yeni iş bulduğunu görmek başarılarının çoğalacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, ancak yılmayacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir iş bulmak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işaret eder.

Rüyada yeni iş bulmak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, büyük hatalar yapacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada işlenmiş altın bulmak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin iş bulduğunu görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, yeni bir eve taşınacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş bulduğunu görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yürek yakan biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının iş bulduğunu görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada eşinin iş bulduğunu görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments