Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir iş bulmak

Rüyada yeni bir iş bulmak

Rüyada yeni bir iş bulmak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir iş bulmak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada yeni iş bulduğunu görmek işlerin yeni kapılar açacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni iş bulmak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir iş bulmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, onlara değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iyi bir iş bulmak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına iş bulmak yaşadığı yerden uzak kalacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada bir iş bulmak geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada iş bulduğunu görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının iş bulduğunu görmek hasta ise şifa bulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments