Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin iş bulduğunu görmek

Rüyada eşinin iş bulduğunu görmek

Rüyada eşinin iş bulduğunu görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin iş bulduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Rüyada eşinin iş bulduğunu görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yüzünün her daim güleceğine delalet eder.

Rüyada başka iş bulmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir iş bulmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işarettir.

Rüyada işe bulmak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, sevinçli haberlerin alınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşına iş bulmak büyük bir kazanç elde edileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının iş bulduğunu görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına inanılır.

Rüyada işlenmemiş altın bulmak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işlenmiş altın bulmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments