Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni iş almak

Rüyada yeni iş almak

Rüyada yeni iş almak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, nefsine yenileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada yeni iş almak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Rüyada yeni işyeri görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yeni bir iş teklifi almak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada yeni bir işe başlamak büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerinin başarılı olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir işe girmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni işe alınmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni iş açmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kişinin evlatlarının artacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeni bir işe başladığını görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments