Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni evi olduğunu görmek

Rüyada yeni evi olduğunu görmek

Rüyada yeni evi olduğunu görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bir organizasyona katılacağına, yeni işler yapılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni evi olduğunu gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Rüyada yeni eve taşımak verdiği emeklerin heba olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet eder.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir eve çıkmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni inşaat halinde ev görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev eşyalarının yenilendiğini görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni alınmış ev görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına işarettir.

Rüyada yeni eve taşınmış olmak verilen sözlerin tutulacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yeni ev görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments