Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni eve taşınmış olmak

Rüyada yeni eve taşınmış olmak

Rüyada yeni eve taşınmış olmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, malının artmasını sağlayacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni eve taşınmış olmak gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Rüyada yeni eve taşınmış görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işarettir.

Rüyada yeni eve taşınacağını görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni eve taşınmış olmak kazancının yerine gelmesine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Rüyada yeni taşınılmış ev görmek kısmetlerinin de kapanacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni tuvalet taşı görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni taşınan komşu görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, büyük kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ve güzel bir eve taşınmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş yeni ev görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments