Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev döşemek

Rüyada yeni ev döşemek

Rüyada yeni ev döşemek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni ev döşemek gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, kurumsal, sağlıkla veya parayla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir, lüzumlu hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada yeni ev döşemek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada evi döşemek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve taş döşemek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada ev döşediğini görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada eve tahta döşemek ayrılmış olanların kavuşacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine tabir olunur.

Rüyada ev döşemek yüzünün kızaracağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet eder.

Rüyada eve halı döşemek kısmetsizlik yaşanmayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve parke döşemek hastalıklarının iyileşeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments