Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi döşemek

Rüyada evi döşemek

Rüyada evi döşemek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bunalacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi döşemek gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada ev döşemek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada eve fayans döşemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Rüyada eve tahta döşemek kötü günlerinin biteceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada eve parke döşemek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Rüyada eve taş döşemek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evi döşemek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada eve halı döşemek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada ev döşediğini görmek hasret içinde kalacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments