Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at arabasıyla eşya taşımak

Rüyada at arabasıyla eşya taşımak

Rüyada at arabasıyla eşya taşımak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına inanılır.

Rüyada at arabasıyla eşya taşımak gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada at arabasıyla eşya taşımak hem hayatının kurtulacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla eşya taşımak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada evden eşya taşımak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada traktörle eşya taşımak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden eşyaları taşımak çok daha iyi yerlere geleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kamyonda eşya taşımak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada ev eşyasını taşımak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, helal kazanç elde edileceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Rüyada ev eşya taşımak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, huzurlu hissedileceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments