Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yeni elbise giydiğini görmek

Rüyada başkasının yeni elbise giydiğini görmek

Rüyada başkasının yeni elbise giydiğini görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, borçların ödeneceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çocuk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada başkasının yeni elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Eski şartların devam etmesi sizin için daha elverişlidir.

Rüyada yeni elbise alıp giymek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine inanılır.

Rüyada yeni elbise almak ve giymek büyük paralar kazanacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada yeni elbise giymek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına işarettir.

Rüyada yeni iş elbisesi giymek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada bir sürü yeni elbise giymek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir elbise giydiğini görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, ekmeğinin azalacağına inanılır.

Rüyada yeni beyaz elbise giymek çok kötü durumlara düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni yeşil elbise giymek maddi açıdan borçların ödeneceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments