Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir elbise giymek

Rüyada yeni bir elbise giymek

Rüyada yeni bir elbise giymek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, devlete hizmet etmeye, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir elbise giymek gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeni iş elbisesi giymek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni yeşil elbise giymek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni elbise alıp giymek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yeni elbise giymek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni elbise almak giymek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına delalet eder.

Rüyada yeni takım elbise giymek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir elbise giymek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına inanılır.

Rüyada yeni elbise almak ve giymek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments