Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş kedi görmek

Rüyada yeni doğmuş kedi görmek

Rüyada yeni doğmuş kedi görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kötü olayların meydana geleceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş kedi gördüyseniz:

  • Zorunlu kararlar söz konusu olabilir temkinli olmalısınız.

Rüyada yeni doğmuş kedi yavrusu görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada yeni doğmuş kedi görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği ölmüş görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin öldüğünü görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği banyo yaptırmak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişlerinin olduğunu görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğini görmek nazara geleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada yeni doğmuş köpek yavruları görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments