Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş bebek yıkamak

Rüyada yeni doğmuş bebek yıkamak

Rüyada yeni doğmuş bebek yıkamak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebek yıkamak gördüyseniz:

  • İşlerinizi veya sorumluluklarınızı ertelemeyin.

Rüyada yeni doğmuş bebek yıkamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş bebeği yıkadığını görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, ayrılanların kavuşacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulur.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek yıkamak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğinin olduğunu görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş mavi gözlü bebek görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe süt vermek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği eline almak attığı adımların boşa çıkacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği kaybetmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments