Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş bebeği yıkadığını görmek

Rüyada yeni doğmuş bebeği yıkadığını görmek

Rüyada yeni doğmuş bebeği yıkadığını görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeği yıkadığını gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek yıkamak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeği yıkadığını görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebek yıkamak sevgi göreceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş bebeği sevmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada bir sürü yeni doğmuş bebek görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek yeni doğmuş bebek görmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişleri olduğunu görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebek emzirmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments