Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğmuş bebeği kaybetmek

Rüyada yeni doğmuş bebeği kaybetmek

Rüyada yeni doğmuş bebeği kaybetmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği kaybetmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebek kakası görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek kötü sözler duyulacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeni doğmuş bebeğe bakmak daha iyi bir eve çıkılacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işarettir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğinin olduğunu görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş bebek giydirmek içinin de rahat edeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, miras konularında sıkıntılar çıkacağına yorulur.

Rüyada erkek yeni doğmuş bebek görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, aile hayatlarını bozulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments