Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni büyük bir ev görmek

Rüyada yeni büyük bir ev görmek

Rüyada yeni büyük bir ev görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni büyük bir ev gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada büyük yeni ev görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalettir.

Rüyada yeni ve büyük ev görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sıkıntıların biteceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni büyük eve taşınmak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işarettir.

Rüyada yeni büyük bir ev görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, dertlerine derman bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğmuş bebeği büyük görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük yeni bina görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet eder.

Rüyada yeni evde uyumak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada eve yeni mobilya almak çaresiz durumlara düşeceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments