Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev yeni görmek

Rüyada ev yeni görmek

Rüyada ev yeni görmek büyük miktarda para kazanacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev yeni gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren problemler söz konusu olabilir.

Rüyada yeni bir eve girdiğini görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yeni ev aldığını görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada yeni ev inşaatı görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sevinç ve mutluluğa rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev kiralamak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmıs ev görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, talihin yüze güleceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni bitmiş ev görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni eve taşımak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bi eve taşınmak bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, karşılıksız bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments