Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yeni elbise giymek

Rüyada siyah yeni elbise giymek

Rüyada siyah yeni elbise giymek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, arzuların yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yeni elbise giymek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeye veya değişimi kucaklamaya hazırsınız.

Rüyada yeni siyah elbise giymek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yeni elbise giymek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeni elbise giydiğini görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bi elbise giymek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, kazançlı bir adım atılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza alamet eder.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek el attığı birçok işte zarar edeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yeni elbise giymek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birçok yeni elbise giymek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yeni elbise giydiğini görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments