Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede fasulye görmek

Rüyada bahçede fasulye görmek

Rüyada bahçede fasulye görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede fasulye gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Rüyada bahçede fasulye görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden fasulye toplamak güzel ve önemli işler yapacağına, işinde yükseleceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fasulye bahçesi görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalettir.

Rüyada yeşil fasulye bahçesi görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet eder.

Rüyada taze fasulye bahçesi görmek başarı ve zenginlik getireceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada bahçede taze fasulye görmek zenginlik kazanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye fasulye dikmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments