Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye bahçesi görmek

Rüyada fasulye bahçesi görmek

Rüyada fasulye bahçesi görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, aydınlığa çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fasulye bahçesi gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz iltifatlara sebep olabilir.

Rüyada bahçede fasulye görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine delalettir.

Rüyada bahçede yeşil fasulye görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada bahçede taze fasulye görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, kendisini eve kapatacağına delalettir.

Rüyada bahçeden yeşil fasulye toplamak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada taze fasulye bahçesi görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, dini inançların güçleneceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye bahçesi görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, asla harama bulaşmayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada bahçeden fasulye toplamak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine işarettir.

Rüyada fasulye bahçesi görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments