Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni baba görmek

Rüyada yeni baba görmek

Rüyada yeni baba görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına delalettir.

Rüyada yeni baba gördüyseniz:

  • Seyahat planları söz konusu olabilir.

Rüyada yeni baba görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yeni ölmüş babayı görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada yeni ölen babayı görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine delalettir.

Rüyada yeni mavi araba görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış yol görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalettir.

Rüyada yeni ayakkabı giydiğini görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hata yapılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada yeni kahverengi ayakkabı giymek kalp kırmayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yeni ev aldığını görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments