Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada yeni ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada yeni ayakkabı giydiğini görmek kazancında bereketin artacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, nefsine yenileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Rüyada yeni ayakkabı giymek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada yeni ayakkabı alıp giymek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yeni ayakkabı giymek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının yeni ayakkabı giydiğini görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni beyaz ayakkabı giymek sorunlu zamanlar geçireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı giymek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek spora başlayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine delalet eder.

Rüyada yeni ayakkabı almak ve giymek yardım edeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments