Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemekte taş görmek

Rüyada yemekte taş görmek

Rüyada yemekte taş görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, bazen de rahat geçeceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada yemekte taş gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Rüyada taşlık yemek evlerindeki huzurun artacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada taş yemek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, keyifli sohbetler edeceğine delalettir.

Rüyada taşan yemek görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşan yemek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada çakıl taşı yemek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, alın terinin karşılığını alacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Rüyada kafasına taş yemek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taş kadayıf yemek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Rüyada yemek taşırmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments