Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kadayıf yemek

Rüyada taş kadayıf yemek

Rüyada taş kadayıf yemek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada taş kadayıf yemek gördüyseniz:

  • Kendinize güven eksikliğinizden kaynaklanan bir yalnızlık korkunuz var.

Rüyada taş kadayıf yemek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, daha rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada taş kadayıf görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalettir.

Rüyada fıstıklı kadayıf yemek mesleğindeki statüsünün de artacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada tel kadayıf yemek rahatının yerinde olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, yepyeni projelerle uğraşacağına inanılır.

Rüyada tatlı kadayıf yemek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kadayıf yemek görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ekmek kadayıfı yemek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada burmalı kadayıf yemek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments