Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeklik yağ görmek

Rüyada yemeklik yağ görmek

Rüyada yemeklik yağ görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeklik yağ gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada yağlı pide yemek geçecek güzel bir ömre, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada yağlı gözleme yemek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına yorulur.

Rüyada yemeğe yağ koymak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağan doluyu yemek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, toplumda yükseleceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı et yemek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağlı ekmek yemek görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemeklik yağ görmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağ ve bal yemek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments