Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut yemek görmek

Rüyada nohut yemek görmek

Rüyada nohut yemek görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohut yemek gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Rüyada nohutlu et yemeği görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada nohut yemeği dağıtmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çalışkan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada yeşil nohut yemek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada nohut yemeği görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut çorbası yemek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pilav üstü nohut yemek saygın biri haline geleceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yaş nohut yemek sıkıntıların son bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nohutlu ekmek yemek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, hayırlı bir haber alınacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments