Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yerken boğulmak

Rüyada yemek yerken boğulmak

Rüyada yemek yerken boğulmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada yemek yerken boğulmak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Rüyada yemek yerken boğulmak zorlukların biteceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin yoluna sokulacağına işaret eder.

Rüyada birşey yerken boğulmak maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada at boku yemek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, yollarının açılacağına, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada bebek boku yemek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek boku yemek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının bokunu yemek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, rakiplerine karşı fark atacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun bokunu yemek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bokunu yemek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments