Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babasının yemek yediğini görmek

Rüyada ölmüş babasının yemek yediğini görmek

Rüyada ölmüş babasının yemek yediğini görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının yemek yediğini gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız kişilerle bir araya gelerek bazı konuların ivme kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babanın yemek yediğini görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babasının yemek yediğini görmek iyiliğe ve güzelliğe, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada babasına yemek yedirmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yol yordam öğretileceğine rivayet eder.

Rüyada babanın yemek yediğini görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına işarettir.

Rüyada babasının yemek yediğini görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babaya yemek yedirmek büyük özgüven kazanacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada babamın yemek yediğini görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rızık bolluğu içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babadan tokat yediğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments