Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı yemek ve ikram etmek

Rüyada tatlı yemek ve ikram etmek

Rüyada tatlı yemek ve ikram etmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada tatlı yemek ve ikram etmek gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Rüyada tatlı yemek ve ikram etmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, eskisinden de iyi olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına inanılır.

Rüyada sütlü tatlı ikram etmek yükseleceğine, atılım yapacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada misafire tatlı ikram etmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, rızkından ve gelirinden olacağına tabir olunur.

Rüyada kabak tatlısı ikram etmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada tatlı ikram etmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı ikram ettiğini görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada birine tatlı ikram etmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin size tatlı ikram ettiğini görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments