Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede altın görmek

Rüyada bahçede altın görmek

Rüyada bahçede altın görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada bahçede altın gördüyseniz:

  • Bakış açılarını anlamaya çalışmakta fayda var.

Rüyada bahçede altın bulmak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçede altın görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bahçeyi süpürmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada evin bahçesini süpürmek iyi geçim halinde kalacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma bahçesi görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçeye tuvaletini yapmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye beton atmak rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments