Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeyi süpürmek

Rüyada bahçeyi süpürmek

Rüyada bahçeyi süpürmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine yorulur.

Rüyada bahçeyi süpürmek gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Rüyada okul bahçesini süpürmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, bir şeyden zarar görmeye inanılır.

Rüyada okul bahçesi süpürmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına inanılır.

Rüyada cami bahçesi süpürmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kazancın daha da artacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işarettir.

Rüyada evin bahçesini süpürmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına alamet eder.

Rüyada bahçe süpürdüğünü görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bahçeyi süpürmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, içinin de rahat edeceğine yorulur.

Rüyada bahçe süpürmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments