Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğinde kurt görmek

Rüyada yemeğinde kurt görmek

Rüyada yemeğinde kurt görmek kazancın gittikçe artacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeğinde kurt gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Rüyada yemekte kurtçuk görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu tavuk yemek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma kurdu yemek hedeflerine yaklaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu zeytin yemek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu pasta yemek gelişim içine gireceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu makarna yemek zor ve kötü günler geçireceğine, rahata kavuşmaya, mali sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yemeğinde kurt görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu meyve yemek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments