Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe yapmak

Rüyada bahçe yapmak

Rüyada bahçe yapmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet eder.

Rüyada bahçe yapmak gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Rüyada bahçeye kaka yapmak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bahçe duvarı yapmak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada bahçeye tuvaletini yapmak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, maddi kriz yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bahçe yapmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeye çiş yapmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bahçede iş yapmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına yorulur.

Rüyada bahçe temizliği yapmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bahçede banyo yapmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments