Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe temizliği yapmak

Rüyada bahçe temizliği yapmak

Rüyada bahçe temizliği yapmak işinin başından ayrılmayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, aile içinde de bereketin artacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada bahçe temizliği yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden, sizde nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Rüyada bahçe temizliği yapmak hem de zengin biri olacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yapılan ahlaksız davranışlara alamet eder.

Rüyada temizlenmiş bahçe görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, yakında başlayacak aşk macerasına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeyi temiz görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine rivayet eder.

Rüyada temiz bir bahçe görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada temiz bahçe görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temizliği yapmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde temizlik yapmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada deterjanla temizlik yapmak istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gürsel

Rüyamda Evimin bahçesinde kocamla temizlik yaptık