Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğe tuz atmak

Rüyada yemeğe tuz atmak

Rüyada yemeğe tuz atmak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yemeğe tuz atmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada yemeğe çok tuz atmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada yemeğe tuz atmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada salataya tuz atmak kederinin dağılacağına, zaaflarına kapılacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada ateşe tuz atmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya tuz atmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Rüyada çaya tuz atmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlıya tuz atmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuz atmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments