Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuz atmak

Rüyada tuz atmak

Rüyada tuz atmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, ruhunun dinleneceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Rüyada tuz atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine istedikleri yoldan gidebilmeleri için özgür alan yaratmalısınız.

Rüyada çaya tuz atmak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işaret eder.

Rüyada yemeğe tuz atmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, umutlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada birine tuz atmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada ateşe tuz atmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına inanılır.

Rüyada salataya tuz atmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada çorbaya tuz atmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Rüyada yumurtaya tuz atmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada tatlıya tuz atmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments