Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yellenmek duymak

Rüyada yellenmek duymak

Rüyada yellenmek duymak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yellenmek duymak gördüyseniz:

  • Aksi halde, geri dönüşü zor adımlar atmış olabilirsiniz.

Rüyada yellenme sesi duymak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada yellenmek duymak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet eder.

Rüyada toplum içinde yellenmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yanında yellenmek doğru yolu bulacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken yellenmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Rüyada sesli yellenmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine inanılır.

Rüyada tuvalette yellenmek önemli ve ciddi işler yapacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işarettir.

Rüyada yel değirmeni görmek geçim derdi çekeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments