Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yazma görmek

Rüyada kara yazma görmek

Rüyada kara yazma görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, arzularının yerine geleceğine, yeni bir hayat kurulacağına, rızkın gittikçe azalacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kara yazma gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada kara yazma görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yazma görmek düzenli bir işe girileceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden yazma almak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, başarıya giden yolların açılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yazma örtmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirmizi yazma görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, hafif ve iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yazmalı kadın görmek kazançsız işler peşinde olmaya, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yazma görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yazma dağıtmak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments