Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe oturmak

Rüyada bahçe oturmak

Rüyada bahçe oturmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, kafa dağıtacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada bahçe oturmak gördüyseniz:

  • Sizinle hiç bir ilişkisi olmasa bile çevrenizdeki kimseler yüzünden bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada bahçe duvarında oturmak verimin ve bereketin geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada evin bahçesinde oturmak hem rahat bir hayata kavuşacağına, cebinin para göreceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada güzel bir bahçede oturmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede oturmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, isteklerine kulak vereceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çay bahçesinde oturmak elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bahçede oturduğunu görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçe oturmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil bahçede oturmak yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments