Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çay bahçesinde oturmak

Rüyada çay bahçesinde oturmak

Rüyada çay bahçesinde oturmak neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada çay bahçesinde oturmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada çay bahçesinde oturmak eşi ile arasının açılacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine alamet eder.

Rüyada çay bahçesinde çay toplamak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada çay bahçesi görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çay bahçesi görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına yorulur.

Rüyada çay kenarında oturmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bahçe duvarında oturmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada bahçede oturduğunu görmek işe başlanacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına işarettir.

Rüyada bahçe oturmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, onlara karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments