Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir bahçede oturmak

Rüyada güzel bir bahçede oturmak

Rüyada güzel bir bahçede oturmak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, zararın telafi edileceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir bahçede oturmak gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada güzel bir bahçede oturmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe oturmak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, yaşamının uzun olacağına işaret eder.

Rüyada bahçe duvarında oturmak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, huzura ve rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çay bahçesinde oturmak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret eder.

Rüyada bahçede oturduğunu görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada bahçede oturmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bahçede oturmak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret eder.

Rüyada caminin bahçesinde oturmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments