Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kış mevsimi görmek

Rüyada kış mevsimi görmek

Rüyada kış mevsimi görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, işin düzeltileceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada kış mevsimi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Rüyada kış mevsiminde karpuz görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına alamet eder.

Rüyada kış mevsiminde denize girmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulur.

Rüyada kış mevsimi görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kış mevsiminde yaz görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet eder.

Rüyada kış mevsiminde kiraz görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kışlık kıyafetler görmek işlerinin toparlanacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, stresten uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada kışlık manto görmek aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kışlık ayakkabı görmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments