Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden balık yakalamak

Rüyada denizden balık yakalamak

Rüyada denizden balık yakalamak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, saygınlık elde edeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine yorulur.

Rüyada denizden balık yakalamak gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada denizden büyük balık yakalamak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde büyük balık yakalamak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada denizin içinde balık yakalamak her şeyin yolunda gideceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, borçlarının kapacağına delalettir.

Rüyada denizde elle balık yakalamak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işarettir.

Rüyada denizden balık yakalamak gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada denizde balık yakaladığını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde balık yakalamak insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, maddi yükünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken balık yakalamak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments